Συνταγή: Πρασόπιτα χωρίς φύλλο

-
Υλικά:
3 Πράσα
250γρ Τυρί φέτα
100γρ Αλεύρι
2 Αυγά
170 ml φρέσκο Γάλα
6 κουτ σούπας Ελαιόλαδο
Φρέσκο πιπέρι
ΑλάτιΕκτέλεση:
Κόβουμε τα πράσα σε ροδέλες μέχρι το πράσινο το τρυφερό μέρος και θρυμματίζουμε την φέτα.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε 3 κουτ σούπας ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα πράσα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 7-8 λεπτά περίπου, με προσοχή να μαλακώσουν χωρίς να καούν.
Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε το γάλα , στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι , αλάτι , πιπέρι και μια κουτ σούπας ελαιόλαδο.
Λαδώνουμε μια φόρμα 22-24εκατ και απλώνουμε τα πράσα . Πασπαλίζουμε με την φέτα και από πάνω περιχύνουμε με το χυλό.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30’ λεπτά.