5 αγαπημένες σειρές στο Netflix, που θα σε κάνουν να κολλήσεις

5 αγαπημένες σειρές στο Netflix, που θα σε κάνουν να κολλήσεις

5 αγαπημένες σειρές στο Netflix, που θα σε κάνουν να κολλήσεις

 • Τώρα που μένουμε περισσότερο στο σπίτι μια καλή σειρά μας ταξιδεύει και μας χαλαρώνει απ΄το άγχος της καθημερινότητας. Εμείς, έχουμε λατρέψει το Netflix και ξεχωρίσαμε τις πέντε αγαπημένες μας σειρές που θα σε κάνουν να θες συνέχεια να πατάς «επόμενο επεισόδιο».

   

  Rached

  Η σειρά του Netflix, που τοποθετείται στα 1947, ακολουθεί την πορεία της Μίλντρεντ Ράτσεντ, μιας καθώς πρέπει γυναίκας, που εξωτερικά μοιάζει αψεγάδιαστη, καθώς ξεκινά να εργάζεται σε κορυφαία ψυχιατρική κλινική. Πίσω όμως από την κομψή της εικόνα κρύβει ένα καταχθόνιο σκοτάδι

   

  Οι δαίμονες της έπαυλης Μπλάι

  Μετά από τον τραγικό θάνατο μιας εσωτερικής νταντάς, ο Χένρι Γουίνγκρεϊβ προσλαμβάνει μια νεαρή Αμερικανίδα νταντά για να προσέχει τα ορφανά ανίψια του που μένουν στην έπαυλη Μπλάι, μαζί με τον σεφ της έπαυλης, Όουεν , τη φύλακα, Τζέιμι και την οικονόμο, κ. Γκρόουζ. Αλλά τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται στην έπαυλη, ενώ αιώνες σκοτεινών μυστικών αγάπης και απώλειας περιμένουν να αποκαλυφθούν σε αυτήν την τρομακτική γοτθική αισθηματική ιστορία. Στην έπαυλη Μπλάι, όταν κάποιος πεθαίνει, δεν σημαίνει ότι φεύγει κιόλας.

  Rick and Morty

  O λαμπρός αλλά μεθυσμένος επιστήμονας Ρικ αρπάζει τον ευέξαπτο έφηβο εγγονό του Μόρτι και τον οδηγεί σε άγριες περιπέτειες σε άλλους κόσμους και παράλληλες διαστάσεις.

  Το Γκάμπι της Βασίλισσας

  Η σειρά επικεντρώνεται στην ζωή ενός κοριτσιού θαύμα κατά την διάρκεια των δεκαετιών του ’50 και ’60, της 8χρονης Beth Harmon, η οποία ύστερα από ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα μένει ορφανή. Η Beth μεταφέρεται σε ένα ορφανοτροφείο θυλέων, στο οποίο όπως φαίνεται δυσκολεύεται να προσαρμοστεί και να βρει ενδιαφέροντα, τα οποία της ταιριάζουν. Μία μέρα όμως όταν κατεβαίνει στο υπόγειο βλέπει τον επιστάτη του σχολείου ονόματι Shaibel να παίζει σκάκι και το παιχνίδι της κοινεί το ενδιαφέρον. Η Beth προσπαθεί να πείσει τον κύριο Shaibel να της μάθει να παίζει αλλά αυτός αρχικά αρνείται. Έπειτα από πιέσεις της Beth, ο επιστάτης αρχίζει να της μαθαίνει σκάκι και πολύ γρήγορα θα καταλάβει ότι δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο 8χρονο κορίτσι.

  Η Έμιλι στο Παρίσι

  Έχοντας βρει τη δουλειά των ονείρων της στο Παρίσι, η Εμίλι Κούπερ, στελεγχος μάρκετινγκ απ΄το Σικάγο πρέπει να συνδυάσει δουλειά, φιλίες και έρωτα στη νέα ζωή της.